Vélemények Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér és termékinformációk

Terméknév: Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér Tartozékok Gardinia

Termékleírás: Teleszkópos függönyrúd, amely bármely ablakhoz alkalmazkodik. Előnye az egyszerű telepítés, mivel nem igényel fúrást, vagy csavarozást. Könnyű függönyöknek tervezték, max. terhelés 250 g. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér mert kedvező ár 1 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tartozékok.

Reviews Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér
Termék felülvizsgálata Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Gardinia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér Gardinia

További termékképek, részletesebb leírások Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Gardinia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Gardinia
- code EAN 4003018262343
- a termék kategóriában van Tartozékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér Tartozékok
1 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tartozékok Gardinia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gardinia Teleszkópos függönyrúd fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Gardinia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4003018262343 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tartozékok - További termékek megtekintése