Vélemények Gelert Lightweight Gilet Ladies és termékinformációk

Terméknév: Gelert Lightweight Gilet Ladies Női ruházat Gelert

Termékleírás: Gelert Lightweight Gilet Ladies This Gelert Lightweight Gilet is crafted with full zip fastening and is sleeveless. It features a high neck and 2 open pockets. This gilet is a lightweight, padded construction complete with Gelert branding. > Gilet > Full zip fastening > Sleeveless > High neck > 2 open pockets > Padded > Lightweight > Gelert branding > Shell: 100% polyester > Lining: 100% nylon > Padding: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Gelert Lightweight Gilet Ladies mert kedvező ár 6 710 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Gelert Lightweight Gilet Ladies
Termék felülvizsgálata Gelert Lightweight Gilet Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gelert Lightweight Gilet Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Gelert vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gelert Lightweight Gilet Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gelert Lightweight Gilet Ladies Gelert

További termékképek, részletesebb leírások Gelert Lightweight Gilet Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Gelert, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 710 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Gelert
- code EAN 2669006093508
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gelert Lightweight Gilet Ladies Női ruházat
6 710 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Gelert

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gelert Lightweight Gilet Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Gelert), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2669006093508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése