Vélemények Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens Férfi ruházat Gelert

Termékleírás: Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens Layer up in lightweight comfort with the Thermal Crew Sweatshirt from Gelert. Crafted with flat lock seams to prevent chafing, this piece is finished with elasticated cuffs and a split hem for a comfortable finish. > Sweatshirt > Long sleeves > Crew neck > Flat lock seams > Lightweight > Block colour > Outdoors made easy5 > Gelert branding > 57% cotton, 41% polyester, 2% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens mert kedvező ár 9 186 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens
Termék felülvizsgálata Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Gelert vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens Gelert

További termékképek, részletesebb leírások Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Gelert, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 186 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Gelert
- code EAN 2598660043508
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens Férfi ruházat
9 186 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Gelert

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gelert Thermal Crew Sweatshirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Gelert), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2598660043508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése