Vélemények Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító és termékinformációk

Terméknév: Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító Ruhaszárítók

Termékleírás: Műanyag ruhaszárító 4 szárítókötéllel, alkalmas fürdőszobába vagy erkélyekre. A szárítókötélet alapszerkezetéből húzzak ki egy praktikus tartó segítségével, melyet a szemközti falra akaszthat illetve rögzíthet. Műanyagos kivitelezésének köszönhetően könnyedén tisztítható. Műszaki paraméterek: egy szárítókötél maximális teherbírása 1,6 kg méretei összecsukott állapotban: 30 x 10 x 10 cm teherbírás: 8 kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító mert kedvező ár 3 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ruhaszárítók.

Reviews Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító
Termék felülvizsgálata Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító

További termékképek, részletesebb leírások Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8001244850002
- a termék kategóriában van Ruhaszárítók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító Ruhaszárítók
3 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ruhaszárítók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gimi Rotor 4 kihúzható ruhaszárító) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8001244850002 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ruhaszárítók - További termékek megtekintése