Vélemények Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 és termékinformációk

Terméknév: Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: modern kivitelezésModern kivitelezésű Glitter mini lávalámpa.Technikai paraméterek: Színe: narancssárga/ sárga/ ezüst Anyaga: üveg/fém Foglalat: E14 1 x max. 15 W Magassága: 35 cm Átmérője: 8,6 cm Használata: a kapcsoló a vezetéken található... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118
Termék felülvizsgálata Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250341187
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118 Asztali lámpák
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Glitter mini lávalámpa, Rabalux 4118) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250341187 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése