Vélemények GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm és termékinformációk

Terméknév: GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm Masszázsgépek

Termékleírás: A masszázs akupresszúrás szőnyeg mesterséges kövekkel hatékonyan szolgál és helyettesíti a természetes sétát mezítláb mint a tengernél vagy az apró kavicsokon. A szőnyegen való rendszeres fekvés stimulálja a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjait, ami pozitívan befolyásolja a teljes húgyúti funkciókat a nőknél és a férfiaknál egyaránt. A GOGO akupresszúrás szőnyeget gyakorlatilag bárhol használhatja. A masszázs stimulálja a lábak reflex területét, ösztönzi a vérkeringést és ezáltal felgyorsítja az anyagcserét. Az akupresszúrás szőnyegen való gyaloglással helyettesítheti a természetben vagy a tengernél levő köveken való jótékony gyaloglást. Az akupresszúrás szőnyeg előnyei: az akupresszúrás masszázs segít legyőzni a fáradtságot enyhíti az izomtónust erősíti a fáradt izmokat segít az egész testnek melegítő energiát szállítani összességében megerősíti a belső szervek működését és az ellenállóképességet A GOGO akupresszúrás szőnyeg komplex jellemzői:Az akupresszúrás szőnyegen való fekvéssel hat a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjaira, így pozitívan befolyásolja a nők és a férfiak teljes urogenitális rendszerét. A középkorú és idős embereknél gyakoribbak az akut és krónikus problémák előfordulása. A szőnyeget értékelni fogják az inkontinenciával küzdő nők vagy a prosztata problémával küzdő férfiak. A rendszeres akupresszúrás lábmasszázs támogatja a test második szívének (lábak) mikrocirkulációját, javítja az idegvégződések irritáló hatását, a szőnyegen való taposással vagy fekvéssel kellemes relaxációt és lazulást ér el. Az akupresszúrás szőnyeg használatát ajánljuk az ülő foglalkozású embereknek, gerincproblémáknál, vagy fejfájásnál is. Felhasználás: A mesterséges kövek elforgatással eltávolíthatók és szín, minta és méret szerint átrendezhetők. Helyezze az akupresszúrás szőnyeget a padlóra, igyon több meleg vizet a párna használata előtt és után, hogy a vizelettel eltávolítsa az összes sznnyeződést. A vízmennyiségnek 2,5 dcl és 5 dcl között kell lennie. A kezdeti alkalmazásoknál tehet a szőnyegre vékony szövetet (vagy használhat zoknit is). Hosszabb használati idő után járhat közvetlenül is a szőnyegen. Figyelmeztetés: Nem alkalmas vérzéses szindrómás betegek számára. Nem alkalmas a nők számára a menstruáció és a terhesség idején. Nem alkalmas a súlyos vese-, szív- és májkárosodásban szenvedő betegek számára. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm mert kedvező ár 5 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Masszázsgépek.

Reviews GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm
Termék felülvizsgálata GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm

További termékképek, részletesebb leírások GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594161071259
- a termék kategóriában van Masszázsgépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm  Masszázsgépek
5 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Masszázsgépek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (GOGO akupresszúrás szőnyeg kövekkel,120 x 35 cm ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594161071259 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Masszázsgépek - További termékek megtekintése