Vélemények Golddigga All Over Print Leggings Ladies és termékinformációk

Terméknév: Golddigga All Over Print Leggings Ladies Szabadidő leggings Golddigga

Termékleírás: Golddigga All Over Print Leggings Ladies Keep things casual with the All Over Print Leggings from Golddigga. Crafted with branding to one leg and a wide, elasticated waistband, these bottoms offer a stylish and flattering finish. > Leggings > Elasticated wide waistband > Stretch fabric > All over pattern > Large slogan print to leg > 95% Cotton, 5% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Golddigga All Over Print Leggings Ladies mert kedvező ár 12 678 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő leggings.

Reviews Golddigga All Over Print Leggings Ladies
Termék felülvizsgálata Golddigga All Over Print Leggings Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Golddigga All Over Print Leggings Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Golddigga vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Golddigga All Over Print Leggings Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Golddigga All Over Print Leggings Ladies Golddigga

További termékképek, részletesebb leírások Golddigga All Over Print Leggings Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Golddigga, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 678 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Golddigga
- code EAN 2678172183104
- a termék kategóriában van Szabadidő leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Golddigga All Over Print Leggings Ladies Szabadidő leggings
12 678 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő leggings Golddigga

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Golddigga All Over Print Leggings Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Golddigga), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2678172183104 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő leggings - További termékek megtekintése