Vélemények Golddigga Edition Jeggings Ladies és termékinformációk

Terméknév: Golddigga Edition Jeggings Ladies Szabadidő leggings Golddigga

Termékleírás: Golddigga Edition Jeggings Ladies Enjoy a casual style in the Golddigga Edition Jeggings, crafted in a tight fit with stretch, with a elasticated waistband and full length leg, plus faux front standard trouser features and two open back pockets. > Ladies jeggings > Tight fit with stretch > Elasticated waistband > Full length leg > Faux front standard trouser features > 2 open back pockets > 72% Polyester, 23% Cotton, 5% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Golddigga Edition Jeggings Ladies mert kedvező ár 2 405 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő leggings.

Reviews Golddigga Edition Jeggings Ladies
Termék felülvizsgálata Golddigga Edition Jeggings Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Golddigga Edition Jeggings Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Golddigga vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Golddigga Edition Jeggings Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Golddigga Edition Jeggings Ladies Golddigga

További termékképek, részletesebb leírások Golddigga Edition Jeggings Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Golddigga, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 405 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Golddigga
- code EAN 2678253223101
- a termék kategóriában van Szabadidő leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Golddigga Edition Jeggings Ladies Szabadidő leggings
2 405 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő leggings Golddigga

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Golddigga Edition Jeggings Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Golddigga), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2678253223101 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő leggings - További termékek megtekintése