Vélemények Golddigga Slogan T Shirt Ladies és termékinformációk

Terméknév: Golddigga Slogan T Shirt Ladies Női ruházat Golddigga

Termékleírás: Golddigga Slogan T Shirt Ladies This Golddigga Slogan T Shirt comes in a loose fitting style with a v neck and shorts sleeves. It's a simple but stylish item and has large lettering detail across the chest. > Ladies t shirt > Short sleeves > V neck > Loose fitting > Large lettering > 65% polyester, 35% viscose > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Golddigga Slogan T Shirt Ladies mert kedvező ár 3 207 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Golddigga Slogan T Shirt Ladies
Termék felülvizsgálata Golddigga Slogan T Shirt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Golddigga Slogan T Shirt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Golddigga vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Golddigga Slogan T Shirt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Golddigga Slogan T Shirt Ladies Golddigga

További termékképek, részletesebb leírások Golddigga Slogan T Shirt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Golddigga, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 207 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Golddigga
- code EAN 2659534692700
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Golddigga Slogan T Shirt Ladies Női ruházat
3 207 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Golddigga

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Golddigga Slogan T Shirt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Golddigga), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2659534692700 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése