Vélemények Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm és termékinformációk

Terméknév: Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm Tűzrakók

Termékleírás: Hordozható tűzrakóhely bárkinek, aki szivesen ücsörög a tűz mellett és ezt a kényelmet a saját teraszán, kertjében is élvezni szeretné anélkül, hogy megégne a pázsit.A tűzrakó tál átmérője 60 cm, magassága a földtől számítva 20 cm. A fém vastagsága 0,6 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm mert kedvező ár 14 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tűzrakók.

Reviews Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm
Termék felülvizsgálata Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm

További termékképek, részletesebb leírások Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8718158605825
- a termék kategóriában van Tűzrakók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm Tűzrakók
14 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tűzrakók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gömbölyű tűzrakó tál, átmérő 60 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718158605825 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tűzrakók - További termékek megtekintése