Vélemények Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld és termékinformációk

Terméknév: Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld Metszőollók

Termékleírás: Praktikus olló ágakra, amit biztosan minden kertész értékelni fog. A teljes hossza 71 cm, kemény és száraz ágak levágására alkalmas. A fogantyúja ergonominkusan formálható, tehát az olló nem csúszik és jól megmarad a kézben. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Metszőollók.

Reviews Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld
Termék felülvizsgálata Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld

További termékképek, részletesebb leírások Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590419715579
- a termék kategóriában van Metszőollók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld Metszőollók
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Metszőollók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gömbölyített olló ágakra 71 cm - zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590419715579 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Metszőollók - További termékek megtekintése