Vélemények Gore Air Tights Ladies és termékinformációk

Terméknév: Gore Air Tights Ladies Sportos leggings Gore

Termékleírás: Gore Air Ladies Tights Run in style with these Gore Air Tights that are constructed with stretch fabric that features mesh panelling for great breathability. Reflective detail is styled to assist in allowing you to be seen in poor light weather conditions. > Tights > Flat lock seams > Reflective detail > Small mesh pocket > Discreet zipped back pocket > Zipped ankle detail > Gore branding > 91% polyamide, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Gore Air Tights Ladies mert kedvező ár 15 855 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Gore Air Tights Ladies
Termék felülvizsgálata Gore Air Tights Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gore Air Tights Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Gore vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gore Air Tights Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gore Air Tights Ladies Gore

További termékképek, részletesebb leírások Gore Air Tights Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Gore, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 855 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Gore
- code EAN 2450500032700
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gore Air Tights Ladies Sportos leggings
15 855 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Gore

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gore Air Tights Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Gore), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2450500032700 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése