Vélemények Gyermek étkészlet Repülők 3db és termékinformációk

Terméknév: Gyermek étkészlet Repülők 3db Gyermek evőeszközök Orion

Termékleírás: Gyermek rozsdamentes acél evõeszköz, színes, repülõgépes dekorációval, kisfiúk számára. Az evõeszköz formája a gyermekek igényei szerint lett megtervezve. Az evõeszköz alkalmas mosogatógép segítségével való tisztításhoz, azonban ezt nem ajánljuk, mivel a dekoráció megsérülhet, és ebben az esetben nem ismerjük el a termék reklamációját. A szett tartalmaz: kanál 15,5 cm villa 15,5 cm  kés 17 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gyermek étkészlet Repülők 3db mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek evőeszközök.

Reviews Gyermek étkészlet Repülők 3db
Termék felülvizsgálata Gyermek étkészlet Repülők 3db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gyermek étkészlet Repülők 3db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gyermek étkészlet Repülők 3db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gyermek étkészlet Repülők 3db Orion

További termékképek, részletesebb leírások Gyermek étkészlet Repülők 3db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381111298
- a termék kategóriában van Gyermek evőeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gyermek étkészlet Repülők 3db Gyermek evőeszközök
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek evőeszközök Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gyermek étkészlet Repülők 3db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381111298 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek evőeszközök - További termékek megtekintése