Vélemények Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g és termékinformációk

Terméknév: Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g Dekorációs gyertyák

Termékleírás:  Gyertya szögletes vastagfalú pohárban, 3-féle színárnyalattal, és a kedvenc kombináció alma és fahéj illatával. Tegye érdekesebbé otthonát, vagy ajándékozza valakinek. Egy ajándék gyertya sosem okoz csalódást.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekorációs gyertyák.

Reviews Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g
Termék felülvizsgálata Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g

További termékképek, részletesebb leírások Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5906927027609
- a termék kategóriában van Dekorációs gyertyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g Dekorációs gyertyák
845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekorációs gyertyák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gyertya pohárban Szivárvány Alma és fahéj, 170 g) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5906927027609 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekorációs gyertyák - További termékek megtekintése