Vélemények Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m és termékinformációk

Terméknév: Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m Segédeszközök a sütéshez Orion

Termékleírás: Ez az élelmiszerek sütéséhez szükséges háló segíteni fog különöző húsok, tekercsek sütésénél, de halak és hús füstölésénél is. Kimarad a hosszadalmas kötözgetés és a húsok megtartják formájukat. A hálót közvetlenül a húsra húzhatja, vagy segíthet magának egy üres henger segítségével (különböző elvágott műanyag palackok). Szükség szerint vágja el a hálót és kötözze össze. Ellenáll a magas hőmérsékleteknek egészen +300°C-ig. Anyag: gumi, poliészterMéretek: max. átmérő 15 cm, hossz 5 m... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m mert kedvező ár 1 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Segédeszközök a sütéshez.

Reviews Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m
Termék felülvizsgálata Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m Orion

További termékképek, részletesebb leírások Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 5904816914955
- a termék kategóriában van Segédeszközök a sütéshez


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m Segédeszközök a sütéshez
1 245 Ft
Az áruk elérhetősége
06.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Segédeszközök a sütéshez Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Háló élelmiszerek sütéséhez 5 m) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5904816914955 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.