Vélemények Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm és termékinformációk

Terméknév: Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm Függőágyak

Termékleírás:  Élvezze a nyugodt pihenést ebben a függőágyban. Kiválóan alkalmas a kertbe, az erkélyre vagy a kempingben eltöltött szabadnapokra.   Mindkét végén fa támasztókkal rendelkezik és kötelek segítségével rögzíthető. Mérete lehetővé teszi a kényelmes és zavartalan pihenést. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Függőágyak.

Reviews Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm
Termék felülvizsgálata Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm

További termékképek, részletesebb leírások Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Függőágyak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm Függőágyak
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Függőágyak

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hammock függőágy, sárga, 200 x 80 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Függőágyak - További termékek megtekintése