Vélemények Hangyaboly - antquarium és termékinformációk

Terméknév: Hangyaboly - antquarium Buli és kellékek

Termékleírás:  Nézzen bele a hangyaboly életébe és figyelje a hangyákat munka kӧzben. Az Antquariumnak kӧszӧnhetően ezt megteheti otthonában is. A zselatinra emlékeztető kӧrnyezet tápláló nem toxikus zseléből, amelyet a NASA űrprogram számára fejlesztettek ki. A zselében alakítson ki pár nyíllást, kapkon el pár hangyát (kb. 15 darabot) és helyezze el a tartályban. Az Antquarium kb. 6 hónapig használható. Remek az otthoni megfigyelésekre. Az Antquarium nagyon igénytelen. A hangyák a zselével táplálkoznak. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Hangyaboly - antquarium mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Buli és kellékek.

Reviews Hangyaboly - antquarium
Termék felülvizsgálata Hangyaboly - antquarium

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hangyaboly - antquarium -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hangyaboly - antquarium és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hangyaboly - antquarium

További termékképek, részletesebb leírások Hangyaboly - antquarium és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5903181040801
- a termék kategóriában van Buli és kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hangyaboly - antquarium Buli és kellékek
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Buli és kellékek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hangyaboly - antquarium) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5903181040801 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Buli és kellékek - További termékek megtekintése