Vélemények Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék és termékinformációk

Terméknév: Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék Kerti székek, kanapék és asztalok Happy Green

Termékleírás: Ezt a összerakható széket kutyus motívummal gyermekei biztosan megszeretik. A konstrukció fémből készült poliészter huzattal állat formában. A forró nyári hónapokban a gyermekek értékelni fogják praktikus italtartót kedvenc frissítőjükre. Jól tárolható és praktikus csomagolásának köszönhetően a székek nemcsak a kertben, hanem kempingelésnél és a nyaralásokon is használhatóak. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék mert kedvező ár 3 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti székek, kanapék és asztalok.

Reviews Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék
Termék felülvizsgálata Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Happy Green vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék Happy Green

További termékképek, részletesebb leírások Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Happy Green, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Happy Green
- code EAN
- a termék kategóriában van Kerti székek, kanapék és asztalok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék Kerti székek, kanapék és asztalok
3 145 Ft
Az áruk elérhetősége
08.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti székek, kanapék és asztalok Happy Green

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Happy Green Kutyus gyerek összecsukható szék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Happy Green), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti székek, kanapék és asztalok - További termékek megtekintése