Vélemények Happy Green Rattán táska, szürke és termékinformációk

Terméknév: Happy Green Rattán táska, szürke Táskák és retikülök Happy Green

Termékleírás:  Ez a szürke bevásárló és piknik műanyag táska rattán kivitelben nélkülözhetetlen és egyben elegáns kiegészítője lesz. Praktikus, használhatja bevásárláshoz ugyanúgy, mint víz mellett vagy a strandon. Nagyon tartós és tágas is. A táska két füle tartós és szilárd poliészterből készült. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Happy Green Rattán táska, szürke mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Táskák és retikülök.

Reviews Happy Green Rattán táska, szürke
Termék felülvizsgálata Happy Green Rattán táska, szürke

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Happy Green Rattán táska, szürke -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Happy Green vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Happy Green Rattán táska, szürke és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Happy Green Rattán táska, szürke Happy Green

További termékképek, részletesebb leírások Happy Green Rattán táska, szürke és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Happy Green, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Happy Green
- code EAN 8591022416884
- a termék kategóriában van Táskák és retikülök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Happy Green Rattán táska, szürke Táskák és retikülök
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Táskák és retikülök Happy Green

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Happy Green Rattán táska, szürke) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Happy Green), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022416884 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Táskák és retikülök - További termékek megtekintése