Vélemények Head Club Kids Trousers és termékinformációk

Terméknév: Head Club Kids Trousers Modern és elegáns ruha Head

Termékleírás: Head Club Kids Trousers These Head Club Kids Trousers feature an elasticated waist to provide you with a comfortable and correct fitting. They have two hand warmer pockets and a zip on the ankle to allow alternative length and can create breathability. They are finished in a selection of colours with Head branding on the front. > Kids trousers > Elasticated waist > Zip on ankles > 2 pockets > Breathability > Head branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Head Club Kids Trousers mert kedvező ár 3 344 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Head Club Kids Trousers
Termék felülvizsgálata Head Club Kids Trousers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Head Club Kids Trousers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Head vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Head Club Kids Trousers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Head Club Kids Trousers Head

További termékképek, részletesebb leírások Head Club Kids Trousers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Head, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 344 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Head
- code EAN 2489066011959
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Head Club Kids Trousers Modern és elegáns ruha
3 344 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Head

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Head Club Kids Trousers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Head), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2489066011959 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése