Vélemények Heart kerámia cukortartó, világospiros és termékinformációk

Terméknév: Heart kerámia cukortartó, világospiros Cukortartók

Termékleírás: Kerek alakú, gyönyörű cukortartó szívecskés díszítéssel, amelyet fedél egészít ki, nyílással a kiskanál számára. A pasztell színek gyönyörű kombinációja az Ön otthona belterét is felvidítja. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Heart kerámia cukortartó, világospiros mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cukortartók.

Reviews Heart kerámia cukortartó, világospiros
Termék felülvizsgálata Heart kerámia cukortartó, világospiros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Heart kerámia cukortartó, világospiros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Heart kerámia cukortartó, világospiros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Heart kerámia cukortartó, világospiros

További termékképek, részletesebb leírások Heart kerámia cukortartó, világospiros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8596265012619
- a termék kategóriában van Cukortartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Heart kerámia cukortartó, világospiros Cukortartók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cukortartók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Heart kerámia cukortartó, világospiros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596265012619 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cukortartók - További termékek megtekintése