Vélemények Helly Hansen Stoneham Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Helly Hansen Stoneham Jacket Mens Síkabát Helly Hansen

Termékleírás: Helly Hansen Stoneham Jacket Mens This Helly Hansen Stoneham Jacket is crafted with full zip fastening, a hood and long sleeves. It features inner cuffs with monkey thumbs and has 5 zipped pockets. This jacket has Helly Tech which makes it waterproof and breathable along with 4 way stretch which allows for easy movement. To complete the look, this jacket is designed with a printed Helly Hansen logo for instant brand recognition. > Mens jacket > Full zip fastening > Hooded > Long sleeves > Inner cuffs > Monkey thumbs > 5 zipped pockets > Helly Tech (Waterproof, Breathable) > 4 way stretch (Allows movement) > Helly Hansen branding > Shell: 85% polyamide, 15% elastane > Backing: 100% polyurethane > Lining: 100% polyamide > Lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Helly Hansen Stoneham Jacket Mens mert kedvező ár 110 352 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Síkabát.

Reviews Helly Hansen Stoneham Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Helly Hansen Stoneham Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Helly Hansen Stoneham Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Helly Hansen vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Helly Hansen Stoneham Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Helly Hansen Stoneham Jacket Mens Helly Hansen

További termékképek, részletesebb leírások Helly Hansen Stoneham Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Helly Hansen, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 110 352 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Helly Hansen
- code EAN 2403189024306
- a termék kategóriában van Síkabát


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Helly Hansen Stoneham Jacket Mens Síkabát
110 352 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Síkabát Helly Hansen

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Helly Hansen Stoneham Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Helly Hansen), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2403189024306 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Síkabát - További termékek megtekintése