Vélemények Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm és termékinformációk

Terméknév: Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm Gyermek plédek Herding

Termékleírás: Bobbal, az építésszel és két segítőtársával, jobbnál jobb kalandokban vehet részt kisfia! Mindig lesz mit felépíteni, felújítani. A jövendőbeli építészek most tervezhetik meg álmaik épületeit, hídjait, melyeket később meg is valósíthatnak. Feldobhatja a gyerekszobát, társa lehet az álmok tengerében és hosszú utakon egyaránt. A végeredményt fokozza a kellemes és puha tapintású mikroszálas anyag, ami maga a díszhuzat.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek plédek.

Reviews Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm
Termék felülvizsgálata Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Herding vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm Herding

További termékképek, részletesebb leírások Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Herding, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Herding
- code EAN 4006891899446
- a termék kategóriában van Gyermek plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm Gyermek plédek
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
26.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek plédek Herding

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Herding Bob, az építész gyerektakaró, 130 x 160 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Herding), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4006891899446 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek plédek - További termékek megtekintése