Vélemények Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák Herding

Termékleírás: Kispárnahuzat a vidám kutyusokkal a Mancs őrjárat meséből. Remek barát az utazáshoz, vagy a gyerekszobába is. Gyermekei és kedvenc mesehősei így mindíg együtt lehetnek. A kispárna lágy és kellemes tapintású, a puha mikroszál gyengéd a gyerekek bőréhez. A kispárnát töltettel együtt kínáljuk.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Herding vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm Herding

További termékképek, részletesebb leírások Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Herding, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Herding
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák Herding

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Herding Mancs őrjárat kispárna rózsaszín, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Herding), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése