Vélemények Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák Herding

Termékleírás: Kispárna mesemintával. Remek barát a gyerekeknek, és minden belső tér egyedi kiegészítője. A kispárna lágy és kellemes tapintású, a puha mikroszál gyengéd a gyerekek bőréhez. A kispárnát töltettel együtt kínáljuk.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm mert kedvező ár 2 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Herding vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm Herding

További termékképek, részletesebb leírások Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Herding, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Herding
- code EAN 4006891897763
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák
2 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák Herding

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Herding Sam a tűzoltó kispárna, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Herding), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4006891897763 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése