Vélemények Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm és termékinformációk

Terméknév: Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm Műanyag dobozok és tárolóedények

Termékleírás:  Ez a praktikus műanyag doboz ideális a különféle élelmiszerek, sütemények, szendvicsek és egyéb finomságok szállítására. A fedél a fogantyúkon biztosítva van az elmozdulás ellen csúsztatható műanyag ütközőkkel és az egyszerű szállítás érdekében műanyag füllel van ellátva. A megadott méretek a külső méretek, a doboz belső mérete kb. 37 x 23 cm, magassága fedél nélkül 4,5 cm. Több színkombinációban is kapható, választási lehetőség nélkül (fehér + kék, fehér + világoszöld fogantyűkkal).... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm
Termék felülvizsgálata Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm

További termékképek, részletesebb leírások Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5995875907255
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm Műanyag dobozok és tárolóedények
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hordozható élelmiszer tároló 47 x 28 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5995875907255 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése