Vélemények Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Splasher Booties Childrens The Kids Hot Tuna Splasher Booties are perfect for those holiday moments down on the beach and exploring the rock pools, featuring a super flexible outsole with a multi-directional tread pattern that ensure they have grip on a wide range of surfaces, completed with a pull tab to the heel and the Hot Tuna branding. > Water shoes > Pull tab to the heel > Flexible outsole > Multi-directional grip pattern > Hot Tuna branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes mert kedvező ár 2 806 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lábbielik vízbe.

Reviews Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 806 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2225055691203
- a termék kategóriában van Lábbielik vízbe


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe
2 806 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lábbielik vízbe Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Childrens Aqua Water Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2225055691203 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lábbielik vízbe - További termékek megtekintése