Vélemények Hot Tuna Graphic Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Graphic Suitcase Utazótáskák Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Graphic Suitcase Travel in style with this Hot Tuna Graphic Suitcase which comes with a telescopic handles and two durable wheels allow you to transport the case with complete ease, whilst the zipped front pocket allows you to access documents with quickly and internal straps help lock all of your belongings in place. > Suitcase > Zip fastening > Telescopic handle > Durable wheels > Front zipped pocket > Large main compartment > Carry handle > Hot Tuna branding > 19in Suitcase > Dimensions with wheels/handles: 47 x 30.5 x 20cm > Capacity: 24L > Weight: 1.6kg > 22in Suitcase > Dimensions with wheels/handles: 55 x 35.5 x 22cm > Capacity: 35.5L > Weight: 1.8kg > 26in Suitcase > Dimensions with wheels/handles: 66 x 40.5 x 27cm > Capacity: 59L > Weight: 2.1KG > 30in Suitcase > Dimensions with wheels/handles: 76 x 46 x 29.5cm > Capacity: 85L > Weight: 2.5kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Graphic Suitcase mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Hot Tuna Graphic Suitcase
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Graphic Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Graphic Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Graphic Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Graphic Suitcase Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Graphic Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2708165920604
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Graphic Suitcase Utazótáskák
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Graphic Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708165920604 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése