Vélemények Hot Tuna Graphic Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Graphic Suitcase Utazótáskák Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Graphic Suitcase The Hot Tuna Graphic Suitcase features a lightweight construction with a telescopic pull handles and twin wheel system to move your luggage with ease. > Suitcase > Printed textile exterior > Twin wheels > Telescopic handle > Twin carry handles > Internal accessory pocket and luggage straps > External accessory pocket > 19inch case > Height: 47cm > Width: 30.5cm > Depth: 20cm > Capacity: 24L > Weight: 1.55kg > 22inch case > Height: 55cm > Width: 35.5cm > Depth: 22cm > Capacity: 36L > Weight: 1.75kg > 26inch case > Height: 66cm > Width: 40.5cm > Depth: 27cm > Capacity: 59L > Weight: 2.05kg > 30inch case > Height: 76cm > Width: 46cm > Depth: 29.5cm > Capacity: 85L > Weight: 2.45kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Graphic Suitcase mert kedvező ár 8 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Hot Tuna Graphic Suitcase
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Graphic Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Graphic Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Graphic Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Graphic Suitcase Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Graphic Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2708061900205
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Graphic Suitcase Utazótáskák
8 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Graphic Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708061900205 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése