Vélemények Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Ladies Splasher Booties The Ladies Hot Tuna Splasher Booties are perfect for adventures down on the beach, crafted with a flexible outsole and multi-directional tread pattern for enhanced traction on a range of surfaces, completed with the Hot Tuna branding across the upper. > Ladies beach shoes > Flexible outsole > Pull tab to the heel > Multi-directional tread pattern > Hot Tuna branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes mert kedvező ár 3 466 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lábbielik vízbe.

Reviews Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 466 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2223136062300
- a termék kategóriában van Lábbielik vízbe


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes Lábbielik vízbe
3 466 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lábbielik vízbe Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Ladies Aqua Water Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2223136062300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lábbielik vízbe - További termékek megtekintése