Vélemények Hot Tuna Print Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Print Suitcase Utazótáskák Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Print Suitcase This Hot Tuna Print Suitcase features wheels that rotate 360 degrees which gives you optimal control when transporting the case. The tough outer shell protects your belongings from knocks and the integrated lock system helps prevent theft. > Suitcase > Zip fastening > Telescopic handle > Four 360 degree rotating wheels > Integrated lock > Internal strap for securing your belongings > Hot Tuna branding > Small 20in Case > H: 57cm, W: 39cm, D: 24cm > Weight: 2.3kg > Medium 24in Case > H: 67cm, W: 44cm, D: 27cm > Weight: 3.4kg > Large 28in Case > H: 77cm, W: 49cm, D: 30cm > Weight: 4.3kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Print Suitcase mert kedvező ár 22 892 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Hot Tuna Print Suitcase
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Print Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Print Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Print Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Print Suitcase Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Print Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 22 892 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2708031920707
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Print Suitcase Utazótáskák
22 892 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Print Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708031920707 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése