Vélemények Hot Tuna Rainbow Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Hot Tuna Rainbow Suitcase Utazótáskák Hot Tuna

Termékleírás: Hot Tuna Rainbow Suitcase This Hot Tuna Rainbow Suitcase features a hard outer case and has a large main zip fastening compartment with a zip compartment inside. There are four rotating wheels which make the case easy to transport, teamed with an extendable telescopic handle plus carry handles to the top and sides, a TSA combination lock for added security, with an embossed design and Hot Tuna branding to finish. > Suitcase > Large zipped compartment > Internal zipped compartment > 4 rotating wheels > Telescopic handle > 2 carry handles > TSA combination lock > Hard shell outer > Lightweight > Embossed design > Hot Tuna branding > 57cm case > W39cm x H57cm x D24cm > Weight: 2.7kg > 67cm case > W44cm x H67cm x D27cm > Weight: 3.4kg > 77cm case > W49cm x H77cm x D30cm > Weight: 4.2kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Hot Tuna Rainbow Suitcase mert kedvező ár 21 696 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Hot Tuna Rainbow Suitcase
Termék felülvizsgálata Hot Tuna Rainbow Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Hot Tuna Rainbow Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Hot Tuna vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Hot Tuna Rainbow Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Hot Tuna Rainbow Suitcase Hot Tuna

További termékképek, részletesebb leírások Hot Tuna Rainbow Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Hot Tuna, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 696 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Hot Tuna
- code EAN 2708101920705
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Hot Tuna Rainbow Suitcase Utazótáskák
21 696 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák Hot Tuna

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Hot Tuna Rainbow Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Hot Tuna), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708101920705 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése