Vélemények Howick Oxford Slim Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Howick Oxford Slim Shirt Mens Hosszú ujjú Howick

Termékleírás: Howick Oxford Slim Shirt Mens Slim-fitting, smart yet casual- the perfect combination for a versatile number. The Howick Oxford Slim Shirt can be worn with the full button fastening closed, sleeves at full length and collar sharp, or rolled up sleeves, open front with a fitting tee (not included) underneath. • Men's shirt • Fold down collar • Full button placket • Open chest pocket • Slim fit • Casual style • Subtle Howick branding • 100% Cotton • Machine washable • Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Howick Oxford Slim Shirt Mens mert kedvező ár 15 855 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hosszú ujjú.

Reviews Howick Oxford Slim Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Howick Oxford Slim Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Howick Oxford Slim Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Howick vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Howick Oxford Slim Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Howick Oxford Slim Shirt Mens Howick

További termékképek, részletesebb leírások Howick Oxford Slim Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Howick, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 855 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Howick
- code EAN 2550422193500
- a termék kategóriában van Hosszú ujjú


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Howick Oxford Slim Shirt Mens Hosszú ujjú
15 855 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Hosszú ujjú Howick

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Howick Oxford Slim Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Howick), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2550422193500 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hosszú ujjú - További termékek megtekintése