Vélemények HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst és termékinformációk

Terméknév: HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst Karácsonyi koszorúk

Termékleírás: Gyönyörű  karácsonyi koszorú népszerű mikulásvirágokkal és apró díszekkel, mely stílusosan karácsonyi hangulatot teremt. A koszorút bárhol elhelyezheti otthonában, vagy válassza a hagyományos utat és akassza vagy függessze fel bejárati ajtajának külső oldalára, így köszöntve az újonnan érkező vendégeket. Nagy előnye, hogy évről évre előveheti. Hiteles megjelenésének hála megkülönböztethetetlen az élőtől.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi koszorúk.

Reviews HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst
Termék felülvizsgálata HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst

További termékképek, részletesebb leírások HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590422056676
- a termék kategóriában van Karácsonyi koszorúk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst Karácsonyi koszorúk
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi koszorúk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (HTH Karácsonyi koszorú mikulásvirágga 25 cm, ezüst) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590422056676 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi koszorúk - További termékek megtekintése