Vélemények Intex Maxi felfújható hattyú, fehér és termékinformációk

Terméknév: Intex Maxi felfújható hattyú, fehér Strandmatracok, strandjátékok Intex

Termékleírás:  Ez a nagyméretű felfújható hattyú kiváló szórakozást biztosít Ön és gyermekei számára egyaránt, a tengerparton, tóparton vagy a strandon töltött szabadidő során. A nagyobb biztonság érdekében az oldalain két fekete fogantyút helyeztek el.   Méretéből kifolyólag két légkamrával rendelkezik, amelyek külön fújhatóak fel. A csomagolás ugyanolyan anyagból készült tapaszokat is tartalmaz, a fekhely elszakadásának esetére. A csomagolás mérete:  41 x 14 x 35,5 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Intex Maxi felfújható hattyú, fehér mert kedvező ár 10 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Strandmatracok, strandjátékok.

Reviews Intex Maxi felfújható hattyú, fehér
Termék felülvizsgálata Intex Maxi felfújható hattyú, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Intex Maxi felfújható hattyú, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Intex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Intex Maxi felfújható hattyú, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Intex Maxi felfújható hattyú, fehér Intex

További termékképek, részletesebb leírások Intex Maxi felfújható hattyú, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Intex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Intex
- code EAN 6941057403571
- a termék kategóriában van Strandmatracok, strandjátékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Intex Maxi felfújható hattyú, fehér Strandmatracok, strandjátékok
10 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Strandmatracok, strandjátékok Intex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Intex Maxi felfújható hattyú, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Intex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 6941057403571 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.