Vélemények Irina piknikkosár, 4-személyes és termékinformációk

Terméknév: Irina piknikkosár, 4-személyes Piknikkosarak és hűtőtáskák

Termékleírás:  Szerezze be Ön is ezt a stílusos kosarat, hogy a reggelit, ebédet vagy vacsorát egy kellemes piknik keretében fogyaszthassa el. Nagyszerű pillanatokat élhet így át a családdal vagy a barátokkal. A kosár belső anyaga csíkos tengerész mintájú.   A kosár felszerelése:   4 db rozsdamentes acél evőeszköz, műanyag fogantyúval 4 db műanyag borosüveg 4 db kistányér 1 db dugóhúzó műanyag fogantyúval 1 db sótartó 1 db borsszóró ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Irina piknikkosár, 4-személyes mert kedvező ár 17 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Piknikkosarak és hűtőtáskák.

Reviews Irina piknikkosár, 4-személyes
Termék felülvizsgálata Irina piknikkosár, 4-személyes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Irina piknikkosár, 4-személyes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Irina piknikkosár, 4-személyes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Irina piknikkosár, 4-személyes

További termékképek, részletesebb leírások Irina piknikkosár, 4-személyes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591957831288
- a termék kategóriában van Piknikkosarak és hűtőtáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Irina piknikkosár, 4-személyes Piknikkosarak és hűtőtáskák
17 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Piknikkosarak és hűtőtáskák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Irina piknikkosár, 4-személyes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591957831288 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Piknikkosarak és hűtőtáskák - További termékek megtekintése