Vélemények IT Supersonic Soft Case és termékinformációk

Terméknév: IT Supersonic Soft Case Utazótáskák IT

Termékleírás: IT Supersonic Soft Case The IT Supersonic Soft Case is designed with a telescopic handle for ease of transporting, whilst the wheeled base offers superior control. This wheel control is combined with a unique base structure, a specially developed case platform, which provides strength and stability to the suitcase. This strength is combined with a lightweight feel, due to the strong, aluminium tubes, reducing weight and improving strength. > Soft case > Telescopic handle > Top carry handle > Side handle > Superior wheel control > Unique base structure (specially developed case platform- provides strength and stability) > Easy access pocket (front panel pocket) > Lightweight trolley system (strong, lightweight aluminium tubes- reduce weight and improve strength) > 10 years warranty > 22 inch > Dimensions: 55.5 x 35.5 x 21.5cm > Capacity: 45L > Weight: 2.2kg > 28 inch > 67.5 x 41.5 x 24.5cm > Capacity: 78L > Weight: 2.5kg > 32 inch... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék IT Supersonic Soft Case mert kedvező ár 18 066 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews IT Supersonic Soft Case
Termék felülvizsgálata IT Supersonic Soft Case

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a IT Supersonic Soft Case -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából IT vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket IT Supersonic Soft Case és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok IT Supersonic Soft Case IT

További termékképek, részletesebb leírások IT Supersonic Soft Case és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu IT, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 066 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó IT
- code EAN 2708088900400
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

IT Supersonic Soft Case Utazótáskák
18 066 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Utazótáskák IT

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (IT Supersonic Soft Case) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (IT), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708088900400 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése