Vélemények Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm és termékinformációk

Terméknév: Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm Kötények Bellatex

Termékleírás: A konyhai kötény praktikus segítség a főzésnél, de a konyha szép dísze is egyben. Hosszú madzagjainak köszönhetően mérete állítható, univerzális. A konyhai kötényen nagy zseb is található, amibe hasznos dolgokat tehet főzés közben. Élvezze a kényelmes főzést minden alkalommal. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kötények.

Reviews Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm
Termék felülvizsgálata Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325069296
- a termék kategóriában van Kötények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm Kötények
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kötények Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ivo konyhai kӧtény Olea, 67 x 84 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325069296 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kötények - További termékek megtekintése