Vélemények Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt és termékinformációk

Terméknév: Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt Férfi ruházat Jack and Jones

Termékleírás: Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt by Jack and Jones > Premium t shirt > Long sleeves > Crew neck > Flat lock seams > Lightweight > Marl effect > Printed logo > Jack and Jones branding > 90% polyester, 10% elastane > Machine washable at 40 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt
Termék felülvizsgálata Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jack and Jones vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt Jack and Jones

További termékképek, részletesebb leírások Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Jack and Jones, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jack and Jones
- code EAN 2343063033904
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt Férfi ruházat
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Jack and Jones

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jack and Jones Core Performance Boston Long Sleeve T Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jack and Jones), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2343063033904 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése