Vélemények Jack and Jones Mens Espadrilles és termékinformációk

Terméknév: Jack and Jones Mens Espadrilles Alacsony szárú tornacipő Jack and Jones

Termékleírás: Jack and Jones Mens Espadrilles These Jack and Jones Mens Espadrilles are perfect for your summer footwear collection and features a lightweight canvas upper to ensure your feet do not overheat, whilst the cushioned insole supplies great comfort and the subtle Jack and Jones branding completes the stylish look. > Mens Espradrilles > Slip on design > Canvas upper > Textured rubber outsole > Jack and Jones branding > Upper/Lining: Textile, Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jack and Jones Mens Espadrilles mert kedvező ár 4 128 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Alacsony szárú tornacipő.

Reviews Jack and Jones Mens Espadrilles
Termék felülvizsgálata Jack and Jones Mens Espadrilles

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jack and Jones Mens Espadrilles -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jack and Jones vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jack and Jones Mens Espadrilles és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jack and Jones Mens Espadrilles Jack and Jones

További termékképek, részletesebb leírások Jack and Jones Mens Espadrilles és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Jack and Jones, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 128 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jack and Jones
- code EAN 2110211092607
- a termék kategóriában van Alacsony szárú tornacipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jack and Jones Mens Espadrilles Alacsony szárú tornacipő
4 128 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Alacsony szárú tornacipő Jack and Jones

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jack and Jones Mens Espadrilles) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jack and Jones), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2110211092607 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Alacsony szárú tornacipő - További termékek megtekintése