Vélemények Jack and Jones Sunset Swim Shorts és termékinformációk

Terméknév: Jack and Jones Sunset Swim Shorts Fürdősort Jack and Jones

Termékleírás: Sunset Swim Shorts by Jack and Jones > Premium swim shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Internal mesh brief > 3 pockets > Lightweight > Jack and Jones branding > Body: 100% nylon > Lining: 100% polyester > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jack and Jones Sunset Swim Shorts mert kedvező ár 10 322 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdősort.

Reviews Jack and Jones Sunset Swim Shorts
Termék felülvizsgálata Jack and Jones Sunset Swim Shorts

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jack and Jones Sunset Swim Shorts -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jack and Jones vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jack and Jones Sunset Swim Shorts és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jack and Jones Sunset Swim Shorts Jack and Jones

További termékképek, részletesebb leírások Jack and Jones Sunset Swim Shorts és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Jack and Jones, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 322 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jack and Jones
- code EAN 2352231183907
- a termék kategóriában van Fürdősort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jack and Jones Sunset Swim Shorts Fürdősort
10 322 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fürdősort Jack and Jones

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jack and Jones Sunset Swim Shorts) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jack and Jones), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2352231183907 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdősort - További termékek megtekintése