Vélemények Jacket LOAP ILSA és termékinformációk

Terméknév: Jacket LOAP ILSA Női ruházat LOAP

Termékleírás: The ILSA ladies jacket is good to wear around the city as well as for a casual trip into the countryside. Thanks to the POLYTHERM hollow fibre insulation, you will stay warm and also thanks to the DRYTECH coating, you will even stay dry during rain. The bottom hem and sleeves are elasticated and allow the jacket to fit snuggly tight to the body. You can put small items in 2 pockets. Material: Tecnosoft/100% PL... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jacket LOAP ILSA mert kedvező ár 9 303 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Jacket LOAP ILSA
Termék felülvizsgálata Jacket LOAP ILSA

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jacket LOAP ILSA -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából LOAP vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jacket LOAP ILSA és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jacket LOAP ILSA LOAP

További termékképek, részletesebb leírások Jacket LOAP ILSA és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu LOAP, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 303 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó LOAP
- code EAN 8592946589609
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jacket LOAP ILSA Női ruházat
9 303 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat LOAP

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jacket LOAP ILSA) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (LOAP), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592946589609 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése