Vélemények Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér és termékinformációk

Terméknév: Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér Fürdőlepedők

Termékleírás: Szerezzen magának örömet egy Hanoi fürdőlepedővel, ami kiváló kiegészítője lesz fürdőszobájának. Gyönyörű bordűr mintájával bátran büszkélkedik, amin a bambusz levelei díszelegnek. A törülköző természetes bambuszszálak felhasználásával készült, amit természetes pamutszálak szőnek át. Ennek a kettősségnek hála rendkívül jó a nedvszívó képessége, nem úgy mint a csak pamutszálakat tartalmazó törülközőké. Ami ennél is többet ér, hogy valóban lágy és kellemes tapintású. Egy másik nagy előnye, hogy gyorsan szárad, így megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását. Nem javasoljuk az öblitőszerek használatát, mivel csökkenthetik az anyag nedvszívó képességét.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőlepedők.

Reviews Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér
Termék felülvizsgálata Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér

További termékképek, részletesebb leírások Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Fürdőlepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér Fürdőlepedők
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőlepedők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jahu Hanoi bambusz fürdőlepedő fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőlepedők - További termékek megtekintése