Vélemények Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm Kispárnák kitöltéssek

Termékleírás: Mikroplüss Oázis kispárna. A kispárnák nagyon kellemes és jól melegítő anyagból készültek, amely nem más mint a 100% poliészter. Selymes tapintású, nagyon könnyű anyag és karbantartása is egyszerű.  A mikroszálakból készült anyag nem bolyhosodik, nem hullanak szálai és gyorsan szárad. A Mikroplüss kispárna hasznos lesz otthon, vagy az utakon is. Alkalmas az allergiában szenvedőknek.A kép illusztráció. A párnahuzatok az Oázis ágyneműhuzat fennmaradó anyagából vannak készítve, ezért a párnahuzatok enyhén különbözhetnek egymástól.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm

További termékképek, részletesebb leírások Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm Kispárnák kitöltéssek
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jahu Mikroplüss Postcard kispárna, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése