Vélemények Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett és termékinformációk

Terméknév: Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett Törölközők

Termékleírás: Nagyon tartós munka törölközők, amelyek tökéletesek lesznek a kertben, nyaralóban, konyhában, vagy a műhelyben. A törölközők nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek. Ezek a törölközők mindenhol jól fognak jönni. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Törölközők.

Reviews Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett
Termék felülvizsgálata Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett

További termékképek, részletesebb leírások Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595248413368
- a termék kategóriában van Törölközők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett Törölközők
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Törölközők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jahu Munka törölköző, 50 x 88 cm, 3 db-os szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595248413368 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Törölközők - További termékek megtekintése