Vélemények Jahu Zebra törölköző szett fehér és termékinformációk

Terméknév: Jahu Zebra törölköző szett fehér Törölközők

Termékleírás: Zebra 2 darab törölköző és 1 darab fürdőlepedő szettben előnyös fürdőszobai textília. A Zebra törölköző készlet természetes színváltozatban tökéletesen kiegészíti fürdőszobája hangulatát. A törölközők 100% pamutból készültek, így nedvszívó képességük kiváló, és tapintásuk kellemes.Méretei: fürdőlepedő: 70 x 140 cm, 2 db törölköző: 50 x 100 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jahu Zebra törölköző szett fehér mert kedvező ár 6 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Törölközők.

Reviews Jahu Zebra törölköző szett fehér
Termék felülvizsgálata Jahu Zebra törölköző szett fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jahu Zebra törölköző szett fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jahu Zebra törölköző szett fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jahu Zebra törölköző szett fehér

További termékképek, részletesebb leírások Jahu Zebra törölköző szett fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Törölközők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jahu Zebra törölköző szett fehér Törölközők
6 395 Ft
Az áruk elérhetősége
08.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Törölközők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jahu Zebra törölköző szett fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Törölközők - További termékek megtekintése