Vélemények Jaxx Junior R3 Driver és termékinformációk

Terméknév: Jaxx Junior R3 Driver Kellékek golfozáshoz Jaxx

Termékleírás: Jaxx Junior R3 Driver The Jaxx Junior R3 Driver is the perfect stepping stone for any little golfer looking to progress further into golfing! The generously large sweet spot provides easy and forgiving play while the well positioned COG gives easy launches. Complete with a top end grip that compliments control, feel and feedback. > Jaxx Junior R3 Driver Golf Club > Jaxx branding > Strategic COG positioning > Top end grip > Large forgiving sweet spot > Higher launch... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jaxx Junior R3 Driver mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Jaxx Junior R3 Driver
Termék felülvizsgálata Jaxx Junior R3 Driver

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jaxx Junior R3 Driver -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jaxx vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jaxx Junior R3 Driver és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jaxx Junior R3 Driver Jaxx

További termékképek, részletesebb leírások Jaxx Junior R3 Driver és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Jaxx, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jaxx
- code EAN 2966632018364
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jaxx Junior R3 Driver Kellékek golfozáshoz
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Jaxx

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jaxx Junior R3 Driver) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jaxx), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2966632018364 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése