Vélemények Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club és termékinformációk

Terméknév: Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club Kellékek golfozáshoz Jaxx

Termékleírás: Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club This Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club are made from super strong for magnificent durability and performance. The deep and well positioned COG ensures the Jaxx Junior R3 Hybrid always feels forgiving and easy to launch so that you get the helping hand on each shot and the best gameplay possible. Complete with a top end grip that allows for improved control, feel and feedback. > Golf Club > Junior golf club > Hybrid > Durable and maximum performance > Top end grip > Deep COG > Eye catching design > Jaxx branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kellékek golfozáshoz.

Reviews Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club
Termék felülvizsgálata Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jaxx vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club Jaxx

További termékképek, részletesebb leírások Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Jaxx, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jaxx
- code EAN 2992176015149
- a termék kategóriában van Kellékek golfozáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club Kellékek golfozáshoz
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kellékek golfozáshoz Jaxx

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jaxx Junior R3 Hybrid Golf Club) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jaxx), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2992176015149 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kellékek golfozáshoz - További termékek megtekintése