Vélemények Jégvarázs Úszódeszka 84 cm és termékinformációk

Terméknév: Jégvarázs Úszódeszka 84 cm Strandmatracok, strandjátékok

Termékleírás: Szerezze be gyermekének ezt a Jégvarázs mintázattal ellátott úszódeszkát, mellyel gyermeke remekül fog szórakozni. A csomagolás zsinórt is tartalmaz, mellyel hozzáerõsíthetõ tépõzárhoz, a kézhez, vagy a lábhoz,  hogy a deszka ne ússzon el. Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jégvarázs Úszódeszka 84 cm mert kedvező ár 4 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Strandmatracok, strandjátékok.

Reviews Jégvarázs Úszódeszka 84 cm
Termék felülvizsgálata Jégvarázs Úszódeszka 84 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jégvarázs Úszódeszka 84 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jégvarázs Úszódeszka 84 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jégvarázs Úszódeszka 84 cm

További termékképek, részletesebb leírások Jégvarázs Úszódeszka 84 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8001011111466
- a termék kategóriában van Strandmatracok, strandjátékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jégvarázs Úszódeszka 84 cm Strandmatracok, strandjátékok
4 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Strandmatracok, strandjátékok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jégvarázs Úszódeszka 84 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8001011111466 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Strandmatracok, strandjátékok - További termékek megtekintése