Vélemények Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm Gyermek lepedők Jerry Fabrics

Termékleírás: Eredeti gyermek lepedő a kedvenc karakterek aprócska rajzaival. A lepedőt nyugodtan összepárosíthatja más ágynemű garnitúrával, ami stílusában összeillik a lepedőével, és amit hasonlóképpen megtalálhat termékeink kínálatában. A lepedő sarkai praktikus gumival vannak ellátva, hogy megakadályozza a gyűrődést és biztosítsa, hogy a lepedő mindig a helyén maradjon és készen álljon, hogy a lekényelmesebben aludjunk rajta. A matracok magassága nem haladhatja meg a 25 cm-t.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lepedők.

Reviews Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm
Termék felülvizsgálata Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek lepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm Gyermek lepedők
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lepedők Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Jerry Fabrics Gyermek pamut lepedő, Sněhurka 2016, 90 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lepedők - További termékek megtekintése